We zien dat je waarschijnlijk onze banners blokkeert. inBoekel stelt zijn berichten voor iedereen gratis beschikbaar. Om inBoekel te kunnen onderhouden en door te ontwikkelen zijn deze banners nodig. Help ons door een uitzondering te maken voor inBoekel.

BlokLive uitzending

vrijdag 25 oktober 2024 door

BlokLive uitzending

BlokLive uitzending 31 oktober 2024

Je hebt het vast al gezien in de digitale media: de Boekelse Lokale Omroep Kring (BLOK) bestaat 40 jaar! Een feestcommissie is druk bezig om een interactieve feestweek te organiseren in de eerste week van november. Ter aanloop hierop heeft de redactie van BlokLive het thema gekozen: Hoe houd je een vereniging, stichting of club in stand? Verenigingen zijn immers het cement waarmee onze gemeenschap is gebouwd.

Voor deze uitzending hebben we vier verenigingen en organisaties uitgenodigd die al 40 jaar of langer binnen onze gemeente actief zijn. De centrale vraag luidt: hoe blijven zij in leven en wat komt daarbij kijken? Onder leiding van presentator Mario van Dinther, die zelf al jaren actief is in de lokale media, vertellen vier gasten hoe zij hun organisatie draaiende houden: Toon Bullens van de KBO, Maria Tielemans van de Hobbyclub, Tim Heuer van gemeenschapshuis De Horst en uiteraard Arie van Boxtel van de BLOK. Daarnaast zul je in deze uitzending ook een glimp opvangen van de tentoonstelling over de geschiedenis van de BLOK.

Zet het in je agenda: BlokLive, 31 oktober 2024 om 20:00 uur. De uitzending is te zien via glasvezel (VAIBR 735, Trined 507, ODIDO 751), via coax (ZIGGO kanaal 45), en op de website www.bloktv.nl. Het advies is om deze keer live te kijken voor meer informatie over de jubileumweek, met tentoonstellingen en live-uitzendingen, inclusief een mooie prijsvraag!